2023 neemt vliegende start voor Tom Waes: presentator krijgt geweldig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

2023 neemt vliegende start voor Tom Waes: presentator krijgt geweldig nieuws

2023 neemt vliegende start voor Tom Waes: presentator krijgt geweldig nieuws

Tom Waes heeft in ieder geval nog niet te klagen over het nieuwe jaar. Op zondag 1 januari mocht de presentator meteen de spits afbijten met zijn gloednieuwe programma ‘Het verhaal van Vlaanderen’. En dat bleek een enorm succes.

Goed nieuws voor Tom Waes op de eerste dag van het jaar. Zijn ‘Het verhaal van Vlaanderen’ verscheen zondag op de buis en de eerste aflevering wist meteen 1.104.000 kijkers naar het scherm te lokken. En daar moeten het uitgesteld kijken en de onlinecfijfers op VRT Max nog bijgeteld worden. Over een knalstart gesproken.

Het succesvolle ‘Code van Coppens’ op VTM en Jan Jaap van der Wals comedyshow ‘III-ième’ in primetime op Play4 moesten inboeten voor het succes van Tom Waes. ‘Vrede op aarde’ en ‘Onder vuur’ op Eén daarentegen mochten er een graantje van meepikken.

In zijn nieuwe programma dompelt presentator Tom Waes ons tien weken lang onder in de rijke geschiedenis van Vlaanderen. Aflevering één stond volledig in teken van de prehistorie. Enkele acteurs speelden scènes uit het tijdperk na.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws