3 maanden na haar scheiding: Karen Damen komt plots met zeer opvallend nieuws over haar ex Antony Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

3 maanden na haar scheiding: Karen Damen komt plots met zeer opvallend nieuws over haar ex Antony

3 maanden na haar scheiding: Karen Damen komt plots met zeer opvallend nieuws over haar ex Antony

Eind november kondigde Karen Damen haar scheiding aan met Antony Van der Wee. De twee vormden maar liefst 17 jaar een koppel en hebben samen ook een zoon van 13 jaar, Sky. Drie maanden na hun scheiding komt Karen nu met opvallend nieuws over haar ex.

Het is een bijzondere week voor Karen Damen. Zo mocht het voormalige K3'tje het huwelijk van haar ex-lief Regi Penxten presenteren. En dat vindt ze allesbehalve raar. "Integendeel", vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

"Regi en ik zijn altijd goede vrienden gebleven. Bij de geboorte van Sky was hij zelfs één van de eerste mensen die op bezoek gekomen is", aldus Karen. En de 'Familie'-actrice heeft blijkbaar ook nog een goed contact met Antony Van der Wee, net zoals met al haar andere exen.

Nog bevriend

"Eigenlijk kom ik met al mijn exen nog goed overeen", vertelt de presentatrice. "Je hebt samen een leuke tijd gehad, maar soms draait het nu eenmaal zo uit. Ik zou het jammer gevonden hebben mochten we plots niet meer door één deur kunnen. Zelf ken ik ook heel veel mensen die nog bevriend zijn met hun ex en zelfs onderling met hun nieuwe partner op reis gaan. Ik vind het heel tof dat zoiets kan."

Populair

Laatste nieuws