3 maanden na wanhoopspoging: vrouw van Bart De Pauw geeft update over gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

3 maanden na wanhoopspoging: vrouw van Bart De Pauw geeft update over gezondheid

3 maanden na wanhoopspoging: vrouw van Bart De Pauw geeft update over gezondheid

Eerder dit jaar kwam er verschrikkelijk nieuws naar buiten over Bart De Pauw. De televisiemaker had geprobeerd zich thuis van het leven te beroven en werd daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn vrouw Ines De Vos laat weten hoe het nu juist met hem gaat.

In februari kwamen we te weten dat Bart De Pauw opgenomen was in het ziekenhuis nadat hij thuis een wanhoopspoging had ondernomen. Gelukkig was hij niet in levensgevaar en een dag later mocht hij het ziekenhuis al verlaten. "Bart zat de laatste tijd heel diep. Hij loopt rond met groot verdriet, kwaadheid en grote schaamte", wist zijn echtgenote toen al te vertellen aan Het Laatste Nieuws. In november 2021 kreeg de tv-maker een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden.

Ines verklapte toen ook dat Bart al een lange tijd in behandeling was. "Soms gaat het relatief goed met hem. Op andere dagen lukt het niet niet. We hopen hierdoor te geraken", klonk het. "We willen er nu natuurlijk zijn voor Bart. We willen dit in alle rust nu kunnen verwerken en hopen dat iedereen ons nu ook die rust gunt", zei zijn echtgenote toen ook nog.

Positief

Nu, zo'n drie maanden na de ziekenhuisopname van Bart, laat zijn vrouw opnieuw van zich horen. Aan Het Nieuwsblad onthult ze namelijk hoe het nu met hem gaat. "Met de gezondheid van Bart gaat het gelukkig de goede richting uit", klinkt het. Dat is dus goed nieuws!

Populair

Laatste nieuws