9 maanden na kankerdiagnose: Michel Van den Brande uit 'The Sky is the Limit' deelt erg somber nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

9 maanden na kankerdiagnose: Michel Van den Brande uit 'The Sky is the Limit' deelt erg somber nieuws

9 maanden na kankerdiagnose: Michel Van den Brande uit 'The Sky is the Limit' deelt erg somber nieuws

Michel Van den Brande, bekend van 'The Sky is the Limit', heeft geen makkelijk jaar achter de rug. Nadat hij opgelicht werd voor honderduizenden euro's, werd er vorig jaar in juni ook huidkanker bij hem vastgesteld. Helaas heeft de Kontrimo-baas nu opnieuw slechts nieuws te melden.

Michel Van den Brande ziet nog steeds af van de tegenslagen die hij vorig jaar te verwerken kreeg. Zo werd zijn bedrijf Kontrimo voor een half miljoen opgelicht. "Al die spanningen hebben wel hun sporen achtergelaten", vertelt Michel Van den Brande bij Het Laatste Nieuws. "Wat ik vorig jaar meegemaakt heb ... dat vergeet je niet zomaar."

"We zijn er goed doorgekomen, maar ik ga nooit meer vergeten hoe snel het kan keren. Het heeft geen haar gescheeld of Kontrimo was failliet", legt Michel uit. Intussen is hij ook op pensioen en op zoek naar een overnemer. "Ik wil er graag nog deel van uitmaken. Maar niet meer zoals nu. Ik kan al die stress niet meer aan", klinkt het. De stellingbouwer heeft het mentaal dan ook nog altijd erg moeilijk met wat er allemaal gebeurd is.

Psychiater

"Sofie stelde voor om met een psychiater te gaan praten. Ik ben erover aan het nadenken", aldus Van den Brande. "Het zit echt diep allemaal. Het feit dat mijn zaak bijna failliet was en dat die ene persoon erin geslaagd is om mijn vertrouwen te winnen ... Ik doe mijn best om alles een plaats te geven, maar alleen lukt het mij niet", zegt het 'The Sky is The Limit'-gezicht. Daarnaast kreeg hij vorig jaar te horen dat hij lijdt aan huidkanker. "Ik moet in mei nog eens op controle, maar voorlopig is de situatie onder controle."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws