Aaron Blommaert verklapt meer over intiem momentje met 'Familie’-actrice Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aaron Blommaert verklapt meer over intiem momentje met 'Familie’-actrice

Aaron Blommaert verklapt meer over intiem momentje met 'Familie’-actrice

Vrijdag zagen we Aaron Blommaert nog aan het werk als presentator in ‘The Voice van Vlaanderen’, morgen zien we hem weer schitteren als Raven in ‘Familie’. Sinds 2020 vertolkt hij die rol met glans. En op twee jaar tijd maakt een acteur wel al eens iets mee op de set.

Al meer dan twee jaar kruipt Aaron Blommaert ondertussen in de huid van Raven in ‘Familie’, de zoon van Lars (Kürt Rogiers). Intussen is hij ook al een hele tijd samen met Louise (Charlotte Sieben). Dat het er vaak plezant aan toegaat op de set van de soap, steken de acteurs niet onder stoelen of banken.

Maar minder aangename momenten zullen er ongetwijfeld ook tussen zitten. Daar kan Aaron in ieder geval over meespreken. Zo beleefde hij ooit een erg ongemakkelijk moment met een mede-actrice.

“Ik had ooit een tegenspeelster die mij in een scène moest zoenen, maar die na de ‘cut’ maar bleef doordoen. Ze bleef mij zoenen”, onthult de ‘Familie’-acteur in Supercontents YouTube-show ’Vrienden Worden Met’. Zij bleef maar gaan tot Aaron uitdrukkelijk 'stop' zei. Wie de tegenspeelster in kwestie was, vertelt hij niet. Maar gelukkig heeft het meisje zich wel meteen verontschuldigd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws