Acteur Louis Talpe overstelpt met reacties nadat hij heuglijk nieuws bekendmaakt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Acteur Louis Talpe overstelpt met reacties nadat hij heuglijk nieuws bekendmaakt

Acteur Louis Talpe overstelpt met reacties nadat hij heuglijk nieuws bekendmaakt

Er valt heel wat te vieren in BV-land vandaag, dat is bij Louis Talpe niet anders. Zowel over zijn zoontje Lion als over zichzelf maakt de acteur leuk nieuws bekend.

Zo’n vijf jaar geleden vond Louis Talpe de liefde bij Tiffany Ling-Vannerus, met wie hij twee jaar later in het huwelijksbootje stapte. Samen kregen ze twee schatten van zoontjes, Lion (2) en Phoenix (1). Hun oudste oogappel mag er heel binnenkort een jaartje bijdoen, maar eerst is de papa aan de beurt.

“Lion wordt bijna 3 jaar, zijn paard wordt er 42 vandaag… yihaaw”, schrijft Louis bij een prachtige foto met zijn oudste zoontje op zijn schouders. “Hip hip hoera”, “Gelukkige verjaardag”, “Happy one”, “Birthday kiss”, “Maak er samen een mooie dag van” en “42 zag er nog nooit zo goed en scherp uit”, reageren zijn volgers. “Happy birthday, lieve Louis”, wenst ook zangeres Natalia de acteur toe.

Grote liefde

Maar ook zijn echtgenote Tiffany zet haar wederhelft stevig in de bloemetjes op Instagram. “Gelukkige verjaardag, lieverd”, schrijft ze bij een prachtige foto met haar man. “Ik hoop dat dit jaar je veel knuffels en kusjes van onze jongens brengt, nieuwe avonturen samen en een volgende Ironman. Ik hou ontzettend veel van je”, sluit ze haar prachtige boodschap af.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws