Actrice Hilde Van Mieghem moet opnieuw serieuze opdoffer verwerken: "Wat een ellende!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Actrice Hilde Van Mieghem moet opnieuw serieuze opdoffer verwerken: "Wat een ellende!"

Actrice Hilde Van Mieghem moet opnieuw serieuze opdoffer verwerken: "Wat een ellende!"

Hilde Van Mieghem heeft helaas heel wat pechweken achter de rug. Eind april kwam de actrice op twee dagen tijd twee keer lelijk ten val, waardoor ze enkele serieuze breuken opliep. Nu mocht ze eindelijk uit het gips. Maar dan staat haar opnieuw een tegenslag te wachten.

Hilde Van Mieghem is serieus in het sukkelstraatje beland. “Twee breuken in elke arm, en m’n sleutelbeen”, vertelde ze recent in Dag Allemaal. En daar ziet de actrice enorm van af. “Ik kan niks meer, of toch bijna niks”, klonk het. “Ik ben compleet afhankelijk van anderen. Zelfs alleen naar het toilet gaan, lukt amper.”

Hoewel de pijn soms nog steeds ondraaglijk is, is ze nu gelukkig eindelijk van haar gips verlost. “Free at last”, schreef de actrice eergisteren op Instagram. Maar haar geluk was van korte duur. “Te vroeg victorie gekraakt”, bedenkt Hilde zich nu. Zo moet de actrice nog vier weken een polsbrace dragen en nog eens zes weken een schouderbrace. “De breuk in mijn sleutelbeen is nog niet genezen. Het was nog niet terug aan elkaar gegroeid”, laat ze weten.

Ellende

Gelukkig kan Hilde op de steun van haar omgeving en haar volgers rekenen. “Wat een ellende!”, “Dat is balen”, “Lastig”, “Spoedig herstel”, “Veel beterschap gewenst. Hopelijk komt het snel weer goed”, “Hang in there, Hilde” en “Veel goede moed nog de komende weken”, steken ze haar een hart onder de riem.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws