"Amai, zo groot al": Kobe Ilsen doet harten smelten met video van zoontje Magnus Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Amai, zo groot al": Kobe Ilsen doet harten smelten met video van zoontje Magnus

"Amai, zo groot al": Kobe Ilsen doet harten smelten met video van zoontje Magnus

2022 was het jaar waarin Kobe Ilsen en zijn vriendin Sara Vermassen voor de eerste keer mama en papa werden. Op 16 mei mochten de tortelduifjes hun zoontje Magnus verwelkomen, met wie het na een moeilijke periode eindelijk beter gaat. In een reeks schattige video’s verovert de kleine spruit nu iedereens harten.

Kort na zijn geboorte belandde de kleine Magnus meermaals in het ziekenhuis. Maar talloze onderzoeken later is het nog steeds niet duidelijk wat er nu juist aan de hand is. “Er is nog geen heldere diagnose”, liet Sara eerder weten op Instagram. Gelukkig is de kleine spruit nu al een hele tijd en aan de beterhand. En zo ziet hij er ook uit.

Op Instagram deelt zijn trotse mama een compilatie van enkele vertederende video’s met haar zoontje. “Boysmom”, schrijft Sara erbij. In een mum van tijd zijn al haar volgers verkocht. “Oooooh, Magnusje”, “Smelt, smelt”, “Amai, die is al groot”, “Beste mama”, “Cute”, “Zo lief”, “Schitterend” en “Zo prachtig”, lezen we in de reacties. Ook ‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck en influencer Sarah Puttemans reageren ontroerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws