An Lemmens klapt uit de biecht over moeilijkheden: "Huilend van de pijn in bed" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens klapt uit de biecht over moeilijkheden: "Huilend van de pijn in bed"

An Lemmens klapt uit de biecht over moeilijkheden: "Huilend van de pijn in bed"

An Lemmens blikt terug op het voorbije jaar en ze vertelt ook meer over haar zwangerschap. In verwachting zijn en tegelijkertijd ‘The Voice’ presenteren lijkt toch niet zo gemakkelijk te zijn.

Het einde van het jaar komt eraan en dat betekent ook dat er kan teruggeblikt worden op de afgelopen twaalf maanden. Voor An Lemmens was het een bijzonder jaar, want zij mocht in april haar tweede kindje Roscoe verwelkomen. Daarnaast stond 2022 ook in het teken van ‘The Voice van Vlaanderen’, al waren die twee zaken niet eenvoudig te combineren.

“Mijn 2022: dat was ongelooflijk hoogzwanger de blind auditions van ‘The Voice van Vlaanderen' presenteren”, schrijft ze op Instagram. An legt vervolgens uit dat dat soms erg zwaar was. “Elke draaidag duimen dat de baby zich nog niet zou aanmelden en ’s avonds huilend van de pijn en vermoeidheid in bed kruipen, om er de volgende dag weer te staan”, biecht ze op

Daarnaast zet An ook Gloria Monserez en Aaron Blommaert even in de bloemetjes, want zij hebben de show verder gepresenteerd toen ze thuis was met de baby. Ten slotte laat ze nog weten dat ze de laatste afleveringen van 'The Voice' heel fijn vond. “Bovenal was het enorm genieten om er na mijn bevallingsverlof tijdens de liveshows weer te staan”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws