An Lemmens mag heuglijk nieuws delen: "Dit voelt zo goed en zo juist"

231114anlemmensinstagram
An Lemmens heeft haar handen vol. Zoals je vast al weet, volgt de populaire VTM-presentatrice sinds kort ook een opleiding tot vroedvrouw. Daar zet ze steeds grotere stappen, tot haar eigen grote verbazing.
Onlangs besloot An Lemmens haar carrière een andere wending te geven en zich om te scholen tot vroedvrouw, iets waar ze al heel lang van droomde. Haar deelname aan ‘Een echte job’ trok haar uiteindelijk over de streep. “Het is crazy”, vertelde de presentatrice daar onlangs over aan Het Laatste Nieuws. “Ik had gedacht dat het makkelijker te combineren zou zijn.” Toch heeft ze nog geen seconde spijt gehad van haar keuze.
“Het verschil met studeren als je 18 bent, is dat je echt weet wat je wil en waarom je het doet”, waardoor de presentatrice dubbel zo gemotiveerd is. “Ik zit altijd op de eerste rij in de aula, ik steek altijd mijn hand op, ik ben keihard aan het blokken…”, zei An toen. Dat ze het naar haar zin heeft, is wel duidelijk. Ze was dan ook in de wolken toen ze enkele dagen geleden een bijzondere mijlpaal bereikte. “Jeej! Vandaag mijn eerste bloedafname gedaan”, liet An weten op Instagram. “En iedereen heeft dat overleefd. Ik viel zelf wel bijna flauw tijdens de uitleg vooraf”, lachte ze.

"Hoe zot is dit?!"

“Elke dag denk ik nog: hoe zot is dat eigenlijk dat ik dit gewoon écht aan ‘t doen ben?”, klinkt ze trots. “Ik ben heel moe, ik heb heel veel stress, ‘t is niet simpel om alle bordjes in de lucht te houden en mijn sociaal leven is onbestaande. Maar toch voelt dit zò goed, en zò juist”, moet An wel besluiten.