An Lemmens neemt geen blad voor de mond over 'The Voice'-collega Aster Nzeyimana: "Dat is moeilijk"

240208anlemmensasternzeyimanathevoicevtm
An Lemmens is momenteel opnieuw te bewonderen als presentatrice van 'The Voice van Vlaanderen'. En daarin krijgt ze voor het eerst gezelschap van Aster Nzeyimana. In Flair onthult de presentatrice nu hoe die samenwerking verloopt.
An Lemmens is ondertussen een vaste waarde geworden in 'The Voice van Vlaanderen'. En de presentatrice is de show duidelijk nog niet beu. "Totaal niet!", zegt ze in Flair. "Je ziet altijd nieuw talent aan het werk, dus je blijft geraakt worden en verbaasd zijn. Er zijn dit jaar ook enkele nieuwe spelregels en dat maakt de show toch nog een stuk spannender", aldus An.
Bovendien kreeg ze een nieuwe co-presentator, Aster Nzeyimana. Hoe verloopt die samenwerking? "Dat liep van het eerste moment gesmeerd", vertelt de presentatrice. "Ik kende Aster niet persoonlijk, maar hij is superaangenaam en heel professioneel."

Niet veel stress

"'The Voice' is technisch gezien een moeilijk programma om in goede banen te leiden, zeker als de liveshows eraan komen, dus het is fijn om te weten dat er iemand naast je staat die weet wat hij doet. Hij kent zijn teksten, is heel goed voorbereid en hij heeft niet veel stress", aldus An.