André Hazes gaat compleet de mist in op radiozender Joe: "Zo gaat dat met grote Nederlandse artiesten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

André Hazes gaat compleet de mist in op radiozender Joe: "Zo gaat dat met grote Nederlandse artiesten"

André Hazes gaat compleet de mist in op radiozender Joe: "Zo gaat dat met grote Nederlandse artiesten"

André Hazes zou op vrijdagochtend normaal groot nieuws aankondigen op radiozender Joe tijdens het programma van Sven Ornelis en Anke Buckinx. Maar dat liep niet helemaal zoals verwacht.

“We hebben eigenlijk een afspraak met André Hazes want die heeft groot nieuws”, zei Sven Ornelis. “Hij heeft een nieuwe kerstsingle uit en daarnaast wil hij iets aankondigen voor Vlaanderen. Maar hij zou zelf bellen naar ons”, aldus Sven.

“Zo gaat dat met grote artiesten en zeker die uit Nederland. Die willen hun telefoonnummer niet geven want dan denken ze dat ze te pas en te onpas opgebeld zullen worden”, vult Anke aan. Het duo beslist alvast om zijn nieuwe kerstsingle 'Alles Kan Vanavond' te draaien in afwachting van zijn telefoontje. Niet veel later belde de Nederlandse zanger toch naar Joe.

Excuses

“Wij zijn blij om jou te horen”, zei Anke. “Je hebt iets aan te kondigen”, vervolgt Sven. Maar dan gaat André Hazes de mist in. “Wat heb ik ook alweer aan te kondigen?”, vraagt hij zich af. “Je mocht aankondigen dat er tourdata in 2024 zijn en dat je naar Vlaanderen gaat komen", zegt Sven. “Tuurlijk, dat wist ik. Ik wilde gewoon weten of jullie het wel wisten”, klinkt het bij de zanger, waarna hij zich excuseert. “Ik werd net gebeld met de info dat ik de radio moest bellen. Dus ik bel heel snel in, maar ik had geen idee meer wat ik moest doen”, aldus André. Voor wie geïnteresseerd is, André Hazes treedt op 14 maart 2024 op in Oostende, op 31 mei 2024 in Affligem, op 1 juni 2024 in Antwerpen, op 14 juli 2024 in Gent, op 16 november 2024 in Waregem en op 22 november 2024 in Hasselt.

Populair

Laatste nieuws