Andy Peelman verklapt wat hij écht denkt over co-presentator Dina Tersago Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Andy Peelman verklapt wat hij écht denkt over co-presentator Dina Tersago

Andy Peelman verklapt wat hij écht denkt over co-presentator Dina Tersago

In ‘Ze zeggen dat’ komen Andy Peelman en Dina Tersago goed met elkaar overeen. Maar wat denkt hij over zijn collega achter de schermen? In een nieuw interview neemt het VTM-gezicht geen blad voor de mond.

In het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ hebben Andy Peelman en Dina Tersago weer heel wat dingen onderzocht. Zo gingen ze onder andere kijken of het echt klopt dat we niet weten wat we moeten doen als er een brand uitbreekt in onze woning. Daarnaast onderzochten ze ook of Jack wel echt moest sterven in ‘Titanic’. Daarvoor mocht Andy bovenop Dina gaan liggen.

“Dat was heel geestig”, geeft hij toe aan Story. “En ik denk dat veel mannen in mijn plek hadden willen zijn”, zegt hij al lachend. Ooit heeft Andy zelfs eens gezegd dat Dina zijn favoriete onenightstand is. “Omdat het zo’n mooie madam is. Dat vind ik nog steeds, maar dat was op geen enkel moment seksueel getint”, verduidelijkt hij. Ook zijn vrouw kon er om lachen. “Die ligt daar totaal niet wakker van”, klinkt het.

Ideale tandem

Andy en Dina krijgen bovendien geregeld te horen dat ze soms een getrouwd koppel lijken. “Dat komt vooral omdat we ons allebei smijten en volledig onszelf kunnen zijn bij elkaar”, legt hij uit. Volgens de presentator zijn ze ook heel complementair. “Ik zal er sneller wat luchtigheid in steken, terwijl Dina dan weer wat serieuzer is. We zijn de ideale tandem”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws