Ann Van den Broeck, die vecht tegen borstkanker, ontroert met bijzonder nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van den Broeck, die vecht tegen borstkanker, ontroert met bijzonder nieuws

Ann Van den Broeck, die vecht tegen borstkanker, ontroert met bijzonder nieuws

Musicalactrice Ann Van den Broeck strijdt momenteel tegen borstkanker, net zoals ‘De Allerslimste Mens’-finaliste Liesbeth Van Impe. Twee lotgenoten dus, die nu samengekomen zijn voor een bijzondere gelegenheid.

Afgelopen zomer werd Ann getroffen door borstkanker. De chemobehandelingen zijn ondertussen achter de rug en de tumor is al fel verkleind. Nu staat haar nog een serieuze operatie te wachten. Ook Liesbeth kreeg onlangs hetzelfde vreselijke nieuws te horen. De hoofdredactrice van Het Nieuwsblad strijdt nu voor een tweede keer tegen borstkanker. Ook zij moet onder het mes, maar ze zijn er gelukkig vroeg bij.

Nu hebben Ann en Liesbeth elkaar voor een bijzondere gelegenheid ontmoet. Voor een eindejaarsreeks in Het Nieuwsblad nodigt journalist Thomas Suffer enkele mensen uit in Italië die dit jaar een grote indruk op hem hebben achtergelaten. En daar maken Ann en Liesbeth terecht deel van uit. “Ze kwamen beiden in de klauwen van borstkanker terecht en in hun tocht door de hel vonden ze toch de kracht om een stem te zijn voor hun lotgenoten”, klinkt het.

Het belooft een prachtig verhaal te worden, dat binnenkort dus in Het Nieuwsblad verschijnt. “Het was een weekend met tranen, details over fysieke ongemakken, verhalen over afzien en vastklampen aan hoop, maar vooral met veel gibberen en ferme lachsalvo’s”, kan de journalist nu al verklappen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws