Anouk Matton openhartig over relatie met Dimitri Vegas: "Daar erger ik me aan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Anouk Matton openhartig over relatie met Dimitri Vegas: "Daar erger ik me aan"

Anouk Matton openhartig over relatie met Dimitri Vegas: "Daar erger ik me aan"

Al meer dan vijf jaar mag Anouk Matton zich de vrouw van Dimitri Vegas noemen. De twee delen al een hele tijd lief en leed met elkaar, maar er is toch één ding waar Anouk niet goed tegen kan. Dat verklapt ze nu zelf.

Velen kennen Anouk Matton vooral als de knappe vrouw van Dimitri Vegas, maar zelf is ze ook een bekende dj. Zo draait ze onder de naam MATTN en ze stond vorige week zelfs op Tomorrowland Winter. De tortelduifjes stapten in 2017 in het huwelijksbootje op Ibiza en twee jaar later mochten ze hun eerste kindje verwelkomen. Op 9 juli 2021 kwam hun zoontje London ter wereld.

Vlaanderen heeft Anouk ook nog beter leren kennen in ‘The Masked Singer’. De blondine zat in het pak van Vlinder en na haar exit heeft ze ook haar eigen Nederlandstalige single uitgebracht. Als dj reist ze de wereld rond, maar dan moet ze London vaak missen. “Dat is ook een van de redenen waarom ik hoop dat mensen mijn Nederlandstalige muziek kunnen smaken, dan ben ik dichter bij hem in de buurt”, vertelt ze aan Story.

Dat is natuurlijk een nadeel als beide ouders populaire artiesten zijn. Bovendien is er nog iets wat ze vervelend vindt. Zo krijgt ze de vraag voorgeschoteld waar ze zich aan ergert bij haar partner. “Dimi’s gesnurk”, zegt ze meteen. “Omdat hij me ermee wakker houdt. Als de baby eindelijk stil is, ligt hij te snurken”, aldus Anouk. Toch is de oplossing volgens haar heel simpel. “Ik geef hem een duw en slaap met oordopjes in”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws