Apetrotse Freek Braeckman stelt zijn knappe zoon Max voor, die al 16 jaar geworden is Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Apetrotse Freek Braeckman stelt zijn knappe zoon Max voor, die al 16 jaar geworden is

Apetrotse Freek Braeckman stelt zijn knappe zoon Max voor, die al 16 jaar geworden is

Freek Braeckman (44), die ondertussen al tien jaar een vast 'VTM NIEUWS'-anker is, vormt al meer dan twee decennia een koppel met zijn vrouw Eva De Geyter. Samen zijn de ook de trotse ouders van twee kinderen. Nu heeft het VTM-gezicht ook fantastisch nieuws te melden over zijn jongste telg.

Freek Braeckman is inmiddels al meer dan 22 jaar samen met zijn grote liefde Eva De Geyter. Samen hebben ze ook twee kinderen: dochter Mila en zoon Max. Voor zijn zoon Max brak er nu een zeer bijzondere dag aan.

Zo mocht Max op 31 augustus 16 kaarsjes uitblazen. Freek zette zijn jarige zoon dan ook uitgebreid in de bloemetjes op zijn Instagram Stories. "Opgelet: 16+!", schrijft hij bij een eerste foto. "Birthday boy", gaat hij verder op zijn volgende Instagramverhaal.

Gênante foto's

"Onze jongste … mag met een brommer rijden, pintjes drinken, in zijn eigen schoenen staan en de topzoon blijven die hij al 16 jaar is. Bij regen en zonneschijn. Gelukkige verjaardag Max. En sorry voor de gênante foto’s!", klinkt het verder. Een maand geleden was het al groot feest ten huize de familie Braeckman. Zo mocht dochter Mila op 27 juli 18 kaarsjes uitblazen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws