"Hele dikke knuffel!": Gebroken Ruth Beeckmans onthult heel triest nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Hele dikke knuffel!": Gebroken Ruth Beeckmans onthult heel triest nieuws

"Hele dikke knuffel!": Gebroken Ruth Beeckmans onthult heel triest nieuws

Het is vandaag precies twee jaar geleden dat Ruth Beeckmans haar man Gary verloor. Op 29 april 2022 stierf de brandweerman plots aan hartfalen.

Ruth staat vandaag stil bij die ontzettend droevige dag. "Voor altijd volledig onvolledigMijn allerliefste, 2 jaar voelen wij ons al zo.Volledig onvolledig. Want al 2 jaar moeten wij, jouw drie meisjes en iedereen die jou graag zag, verder zonder jou", aldus Ruth op Instagram.

"2 jaar waarin wij proberen om onze puzzel opnieuw te leggen. Er liggen hele mooie nieuwe stukjes bij ondertussen, want wat worden we prachtig omringd en wat zijn je kleintjes sterk. En ook in de puzzeldoos van het leven, zitten er vast nog een boel stukjes die we nog ergens in zullen kunnen passen."

"Maar dat ene stukje, dat stukje dat jij heet, dat onvervangbaar is, zijn we kwijt en dat is voor altijd. En dat doet pijn, ook dat is voor altijd. Het was duidelijk vanaf het moment dat jouw wonderlijke hart voor altijd stopte, wij zullen voor altijd volledig onvolledig zijn. Ik mis je meer dan ik ooit in woorden zal kunnen vatten.Ik hou van je, oneindig", besluit een emotionele Ruth.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws