Bart De Pauw doet verrassende onthulling over hem en zijn vrouw Inès: "Uit elkaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bart De Pauw doet verrassende onthulling over hem en zijn vrouw Inès: "Uit elkaar"

Bart De Pauw doet verrassende onthulling over hem en zijn vrouw Inès: "Uit elkaar"

Bart De Pauw en zijn vrouw Inès hebben zeven moeilijke jaren achter de rug. De hele saga rond de andere vrouwen heeft hun relatie flink op de proef gesteld.

Velen vinden het onwaarschijnlijk dat Inès nog aan de zijde van Bart staat. Opvallend is echter dat ze wel degelijk even uit elkaar zijn geweest. Dat onthult Bart in een lang interview met Het Laatste Nieuws.

“Mijn vrouw en ik hebben onze gesprekken gehad. Inès heeft moeten nadenken of ze verder wilde met iemand zoals ik, maar ze heeft het gedaan, al heeft ze het er nog altijd moeilijk mee. We hebben onze crisis gehad, we zijn een tijdje uit elkaar geweest en we zijn in therapie geweest", legt Bart uit.

"Ik weet nog dat ik tijdens die eerste sessie zei: ‘Ik voel me een geel bolleke tussen allemaal rode bollekes. Ik ben anders, ik denk anders, ik ben een artiest.’ Achteraf weet ik natuurlijk: bullshit. Je hebt een engagement. En daar hou je je aan", stelt Bart.

"Waarom ze hier dan nog zit? Omdat de liefde tussen ons groot genoeg is. Inès weet dat ik geen slecht mens ben. Was ik niet tot oprecht inzicht gekomen, ze zou hier niet meer zitten. Ik geloof graag dat we dichter naar elkaar toe zijn gegroeid. De laatste zeven jaar waren de beste van ons huwelijk.”

Populair

Laatste nieuws