Bart Kaëll doet schokkende onthulling na 40 jaar: "Affaire gehad met een ander" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bart Kaëll doet schokkende onthulling na 40 jaar: "Affaire gehad met een ander"

Bart Kaëll doet schokkende onthulling na 40 jaar: "Affaire gehad met een ander"

Gisteren stond ‘James De Musical’ volledig in teken van Luc Appermont. En natuurlijk kon steun en toeverlaat Bart Kaëll niet ontbreken op het eerbetoon aan de liefde van zijn leven. Ze vormen intussen al 40 jaar een onafscheidelijk koppel. Maar het was niet altijd rozengeur en maneschijn.

Bij een musical over Luc Appermonts leven kon Bart Kaëll, die na 40 jaar een immens deel uitmaakt van zijn leven, natuurlijk niet ontbreken. Maar in ‘James De Musical’ kwamen ook de diepe dalen van hun relatie aan het licht. Zo biechtte Bart gisterenavond op dat hij een hele tijd geleden een korte affaire heeft gehad met een ander.

“Ik ben eens verliefd geworden op een andere jongen”, geeft hij eerlijk toe. Bart leerde de jongeman in kwestie, die tien jaar jonger was dan hij, indertijd kennen bij ‘Tien om te zien’. “Uiteindelijk heeft de romance niet zo lang geduurd - een week of twee à drie -, en ik bleef Luc intussen erg graag zien”, aldus de zanger.

Bart beschrijft het als “een passionele verliefdheid”. “En dat is te vergelijken met een soort hersenziekte”, lacht hij. Gelukkig waren de plooien al snel weer gladgestreken. “Ik voel me er nu niet meer schuldig over, want Luc en ik hebben daarna alles uitgepraat”, klinkt het. En daar zaten ze dan samen gisterenavond bij James Cooke. “Dolgelukkig en nog steeds smoorverliefd zijn”, merkt de presentator op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws