"Bemoei je met je eigen zaken": Jamie-Lee Six bijt van zich af na felle kritiek Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Bemoei je met je eigen zaken": Jamie-Lee Six bijt van zich af na felle kritiek

"Bemoei je met je eigen zaken": Jamie-Lee Six bijt van zich af na felle kritiek

Jamie-Lee Six was zopas in Portugal voor de opnames van de tweede ‘D5R’-film. Op haar Instagrampagin liet ze enkele leuke beelden zien van dat tripje, waaronder ook enkele foto’s waarop ze een frisse duik neemt in het zwembad. Helaas krijgt ze ook meteen minder leuke reacties te verduren.

Jamie-Lee Six vertolkt al heel wat jaren de rol van Amber in de jeugdserie ‘D5R’. Het twaalfde en laatste seizoen van de reeks is al uitgezonden, maar binnenkort komt er nog een film uit. De cast trok voor de opnames zelfs naar het zonovergoten Portugal en op de Instagrampagina van Jamie-Lee kregen we ook een blik achter de schermen.

Zo deelde ze niet alleen kiekjes van op de set, maar ze postte ook enkele bikinikiekjes. TV-Familie moet daar nu wat over kwijt. “Hard labeur. Opnames voor de nieuwe film van ‘D5R’? Dat ziet er zo uit”, schrijven ze bij een foto van de actrice die al zittend op een flamingo dobbert op het water. "Jamie-Lee Six, die Amber speelt in de jeugdreeks, heeft het alleszins erg naar haar zin daar op de ‘set’ in Portugal", aldus het blad.

Misnoegd

"En acteurs maar klagen dat ze zo hard moeten werken", voegt het magazine er nog aan toe. Een uitspraak die bij Jamie-Lee duidelijk in het verkeerde keelgat schiet. Op haar Instagramverhaal laat ze de passage uit het blad zien en ze uit meteen haar ongenoegen. "TV-Familie, bedankt voor de mooie woorden", schrijft ze. "Bemoei je met je eigen zaken", voegt ze er nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws