Bijzonder pijnlijk voor Manu Van Acker: MNM-dj krijgt bikkelharde kritiek te slikken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijzonder pijnlijk voor Manu Van Acker: MNM-dj krijgt bikkelharde kritiek te slikken

Bijzonder pijnlijk voor Manu Van Acker: MNM-dj krijgt bikkelharde kritiek te slikken

Het gaat hard voor Manu Van Acker, die deze zomer de ochtendshow van MNM presenteert. Na zijn passages in ‘Café De Mol’ en ‘Nonkels’ krijgt hij binnenkort zelfs zijn eigen programma op Play4. De presentator is erg geliefd, maar krijgt het tegelijk bijzonder hard te verduren.

De mediacarrière van Manu Van Acker zit in de hoogste versnelling, hij is noch van de radio noch van de tv weg te slaan. Binnenkort krijgt hij met ‘Het Perfecte Plaatje’ zelfs zijn allereerste eigen programma op Play4. “Dat voelt toch wat stressy. Toen ze me vroegen, dacht ik: ‘Alé, waarom ikke?’”, geeft de presentator toe in Het Laatste Nieuws. “Waarom ik zo vaak gevraagd word? Ik denk dat de kijkers en luisteraars het appreciëren dat ik gewoon mezelf ben”, denkt hij erover.

Dat heeft Manu aan den lijve ondervonden, want zowel op sociale media als op straat wordt de MNM-dj overstelpt met complimenten. Maar ook de negatieve commentaren sijpelen helaas vaak genoeg door, en die gaan vooral over zijn uiterlijk. “Maar die probeer ik te negeren”, zegt hij. “Als je doorklikt naar de profielen van de mensen die commentaar geven, weet je genoeg. Ik ben inderdaad een zwaarlijvig persoon, en die zie je niet vaak op het scherm, maar ik vind het belangrijk om 'body positivity' uit te stralen.”

Onzeker

“Natuurlijk voel ik me soms onzeker, maar ik zit wel goed in m'n vel, ook als ik op tv kom”, bedenkt Manu zich. “Gelukkig stappen we stilaan af van het idee dat tv-gezichten perfect moeten zijn. Ik ben blij dat ik daar m'n steentje aan kan bijdragen”, besluit de radio- en televisiepresentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws