Bijzonder triest: actrice Tine Embrechts deelt somber nieuws over haar relatie met Guga Baúl Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijzonder triest: actrice Tine Embrechts deelt somber nieuws over haar relatie met Guga Baúl

Bijzonder triest: actrice Tine Embrechts deelt somber nieuws over haar relatie met Guga Baúl

Tine Embrechts (48) vormt intussen al jaren een koppel met Guga Baúl (37). Samen hebben ze ook twee zoontjes. Maar helaas hebben de twee ook zeer veel kritiek te slikken gekregen over hun relatie. Dat vertelt de actrice in de MNM-podcast '22 minuten stomme vragen'.

"Ik kreeg heel veel negatieve reacties", vertelt Tine Embrechts aan Robin Keyaert en Kawtar Ehlalouch. "Ik ben elf jaar ouder dan hij, wat blijkbaar nog steeds een taboe is. Dat is jammer, want het is wel normaal als de vrouw vijftien jaar jonger is dan de man", aldus Tine.

"Ik had destijds ook al twee kinderen toen ik hem leerde kennen en hij was nog maar in de twintig. Ik kreeg al snel te horen dat ik zijn leven kapot maakte en dat ik me moest schamen. Ik heb zelfs eens gelezen dat iemand schreef: 'Wat doet zo’n knappe man met zo’n lelijke vrouw?'" Gelukkig konden ze als koppel goed omgaan met die kritiek.

Hoe heftiger, hoe grappiger

"Eerlijk gezegd glijdt dat gewoon van me af. Ook Guga kon daar goed mee omgaan. Als stel weet je wat je voor elkaar betekent. Na al die jaren leer je dan ook omgaan met die negatieve publieke reacties. En gek genoeg, hoe heftiger de reacties zijn, hoe grappiger ik ze eigenlijk vind. Ik vraag me dan ook wel vaak af hoe mensen dat durven te schrijven. Het blijft wonderlijk hoe sommige mensen denken."

Populair

Laatste nieuws