Bijzonder triest liefdesnieuws over Fien Germijns: 'Na 9 jaar uit elkaar' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijzonder triest liefdesnieuws over Fien Germijns: 'Na 9 jaar uit elkaar'

Bijzonder triest liefdesnieuws over Fien Germijns: 'Na 9 jaar uit elkaar'

Fien Germijns (29) won enkele weken geleden nog de Kastaar! voor Mediapersoonlijkheid van het jaar. Op professioneel vlak gaat het haar dus voor de wind, maar op privévlak zou de presentatrice erg moeilijke tijden beleven. Volgens Dag Allemaal leeft Fien namelijk al een tijdje gescheiden van haar vriend Rik.

Fien Germijns woont volgens Dag Allemaal al een poosje niet meer samen met haar vriend Rik. Hij zou nog steeds in hun huis op de grens van Linkeroever met Zwijndrecht wonen, terwijl zij in het Antwerpse hotel YUST verblijft.

Wat ook opviel: tijdens haar speech op de Kastaars! repte Fien Germijns met geen woord over haar vriend Rik, met wie ze al negen jaar lief en leed deelt. Twee dagen later werd Fien tijdens haar ochtendshow op StuBru 'Fien en Thibault Staan Op' ook uitgebreid gefeliciteerd door heel wat mensen uit haar omgeving. Maar aan de kant van haar lief Rik bleef het stil.

Zware relatiecrisis

Volgens Dag Allemaal gaat de relatie van Fien Germijns op dit moment dan ook door een zware crisis. "Gaat het hier om een tijdelijke dip of is er méér aan de hand, en is er na negen jaar een einde gekomen aan de relatie? Het zou zomaar eens kunnen ...", aldus het weekblad.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws