Bijzonder triest nieuws over actrice Hilde Van Mieghem: "Enorm in de schulden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijzonder triest nieuws over actrice Hilde Van Mieghem: "Enorm in de schulden"

Bijzonder triest nieuws over actrice Hilde Van Mieghem: "Enorm in de schulden"

Hilde Van Mieghem heeft bijzonder triest nieuws te melden in Primo. De 65-jarige actrice zit namelijk zwaar in de schulden. Zo kreeg ze onder meer een achterstallige energierekening die ze niet kan betalen.

"Ik móet 8.133 euro betalen voor het jaar 2020-2021 door een meterstand die Fluvius pas in oktober 2023 doorgegeven heeft. En waarbij het mij totaal onduidelijk is waar dat cijfer vandaan komt, want ook daar krijg ik geen uitleg over", vertelt de actrice in het weekblad.

Helaas was 2023 financieel al een rampjaar voor Hilde Van Mieghem. Zo kreeg ze te maken met lekken in haar dak, ontplofte haar cv-ketel en kampte ze met problemen met de riolering. Bovendien is ze met pensioen.

Failliet

"Ik heb geen financiële reserves", aldus Van Mieghem. "Ik ben met pensioen en alles wat ik ooit verdiend heb, zit in mijn huis. Ik zal het bedrag moeten afbetalen en intussen elke euro twee keer omdraaien. Mezelf dubbel moeten plooien en afzien dus. Hopend dat er geen nieuwe ellende bijkomt die me opnieuw op kosten jaagt waardoor ik helemáál failliet ga. Ik heb me enorm in de schulden gestoken en dat voel ik wel."

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws