Bijzonder triest nieuws over 'Que Sera Sera'-zangeres Jo Leemans Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bijzonder triest nieuws over 'Que Sera Sera'-zangeres Jo Leemans

Bijzonder triest nieuws over 'Que Sera Sera'-zangeres Jo Leemans

Normaal gezien zou er deze week een dubbelinterview met Jo Leemans (96), de zangeres van 'Que Sera Sera', en haar dochter Betteke (70) verschijnen Primo. Maar helaas blijkt de toestand van de zangeres te slecht. Dat vertelt haar dochter in het weekblad.

Zo gaat het momenteel niet goed de gezondheid van Jo Leemans. "Ze is niet zo goed. Haar kortetermijngeheugen is bijna helemaal weg. Het is geen dementie, maar je voelt dat ze stelselmatig achteruitgaat", aldus haar dochter Betteke.

Gelukkig herkent Jo Leeman haar dochter nog altijd. "Ze moet telkens als ik bij haar aankom even nadenken, dat is maar een paar seconden. En dan zeg ik 'Dag mama' en merk ik dat ze weet wie ik ben. Het is heel emotioneel om te zien hoe een normale conversatie moeilijker en moeilijker wordt, tot bijna onmogelijk."

Broos vrouwtje

Toch blijft Betteke haar mama vaak bezoeken. "Ik ga regelmatig bij haar langs en ik probeer daar het beste van te maken. Het is hard, maar de tijd staat niet stil. Mama is een frêle, kwetsbaar en broos vrouwtje geworden. Weet je, ik bewonder haar kracht: ze heeft onlangs twee longontstekingen gehad en toch houdt haar lichaam het nog vol. Telkens is ze erdoor gekomen, dat is wel tof, hoor. Er moet ergens diep in haar een overlevingsdrang zijn."

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws