Billie Leyers en haar partner Jasper maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Billie Leyers en haar partner Jasper maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!"

Billie Leyers en haar partner Jasper maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!"

Billie Leyers, de zingende dochter van Jan Leyers, vormt intussen al enkele jaren een koppel met muzikant Jasper Maekelberg. Zopas maakten ze bekend dat ze samen muziek gaan maken en nu hebben de tortelduifjes opnieuw prachtig nieuws te melden.

In de zomer van 2018 raakte bekend dat Billie Leyers de liefde heeft gevonden bij Jasper Maekelberg. De dochter van Jan Leyers is een zangeres, Jasper is een producer en de frontman van 'Faces on TV'. Recent besloot het koppel om ook samen muziek te maken onder de naam OYESONO en intussen hebben ze ook hun eerste single 'Feel it coming' uitgebracht.

Net na de aankondiging van hun nieuw project, onthult het koppel nu alweer fantastisch nieuws op sociale media. Zo laten ze weten dat ze al vijf jaar lief en leed met elkaar delen. Om dat te vieren, deelt Billie enkele knappe kiekjes van hun tweetjes op haar Instagrampagina. "Vijf jaar", schrijft de zangeres onder de fotoreeks.

Cuties

Haar volgers vinden dit natuurlijk helemaal geweldig en zij willen het koppel dan ook maar al te graag feliciteren. "Al vijf jaar mijn favo duo", "Schatjes", "Cutie faces", "Proficiat liefdesvogels", "Hotties", "Hoera", "Congrats together", "Proficiat jullie twee" en "Schitterend, moge dit een heel leven lang standhouden", klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws