Blijft haar sprookje met Jiri wel duren? Florence uit 'Blind Getrouwd' komt tot belangrijk besef Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Blijft haar sprookje met Jiri wel duren? Florence uit 'Blind Getrouwd' komt tot belangrijk besef

Blijft haar sprookje met Jiri wel duren? Florence uit 'Blind Getrouwd' komt tot belangrijk besef

In juni 2022 stapten Florence Vandoorne en Jiri Punt in het huwelijksbootje in ‘Blind Getrouwd’. Nu, bijna een jaar later, zijn ze het laatst overgebleven koppel uit hun seizoen. Maar blijft hun sprookje wel duren? Florence is op reis met haar echtgenoot meer dan ooit tot een besef gekomen.

Hoewel de meeste ‘Blind Getrouwd’-kijkers dachten dat hun relatie niet zou slagen, wisten Florence en Jiri het tegendeel te bewijzen. Nu, een jaar later, zijn ze gelukkiger dan ooit en genieten ze samen van een prachtige vakantie in Bali. De tweede week zit er intussen al op, en zo is Florence tot een opvallende vaststelling gekomen over haar echtgenoot.

Meer dan ooit beseft de blondine waarom ze aan Jiri gekoppeld werd. “Dat we een match waren was al gebleken, maar deze reis heeft dit voor ons nogmaals bevestigd”, moet Florence van het hart op Instagram. Op meer van dat! Bali zal vast en zeker niet hun laatste mooie reis samen zijn. “En dan nu… brainstormen voor een volgende”, droomt de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster al van een volgende vakantie met haar wederhelft.

Voor elkaar geboren

De tortelduifjes hebben elkaar duidelijk gevonden en hun trouwe volgers zijn maar al te blij om dat te lezen. “Hoe schoon is dat”, “Zo mooi gezegd, Florence”, “Jullie zien er zo gelukkig uit”, “Zo’n mooi koppel”, “Voor elkaar geboren”, “Zo blij voor jullie”, “Zo’n prachtige foto’s van zo’n mooi koppel”, “Twee mooie mensen die stralen”, “Nog veel geluk” en “Ik wens jullie nog veel jaartjes samen”, schrijft iedereen vertederd in de comments. “Toppers”, vindt ook Laura Lieckens uit het vijfde ‘Blind Getrouwd’-seizoen.

Populair

Laatste nieuws