Camille krijgt hele zaal meteen muisstil met erg aangrijpende boodschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Camille krijgt hele zaal meteen muisstil met erg aangrijpende boodschap

Camille krijgt hele zaal meteen muisstil met erg aangrijpende boodschap

Camille Dhont trapte gisterenavond haar reeks Lotto Arena-shows af met een spetterende show. Dit weekend staat de 21-jarige zangeres maar liefst vijf keer voor een uitverkochte zaal. Goed voor 40.000 man.

Dat doet ze als jongste soloartieste ooit. Een heuse mijlpaal dus, en ze belooft er een spectaculair feest van te maken. Dat werd het zeker en vast. Maar nog voor de show goed en wel begon, wist Camille de zaal al helemaal te ontroeren.

De jonge zangeres neemt eerst even de tijd om stil te staan bij het overlijden van Nicole Josy. Zij stierf gisteren na een ongelukkige val. Voor de popsensatie op het podium verscheen, toonde ze de volgende boodschap op het grote scherm: “Lieve Nicole, vanavond treed ik op voor jou. Lieve Hugo, ik wens je veel sterkte. Knuffels, Camille.”

Camille leerde Nicole en Hugo natuurlijk kennen op de set van ‘#LikeMe’, waarin Hugo een behoorlijke rol speelt. Zo smeedde de zangeres natuurlijk een band met het koppel. Ze was dan ook erg aangedaan door het nieuws. En met haar prachtige boodschap kreeg ze ook meteen een zaal vol laaiend enthousiaste fans even muisstil.

Bron: VTM Nieuws

Camille krijgt hele zaal meteen muisstil met erg aangrijpende boodschap

Populair

Laatste nieuws