Candice uit 'Blind Getrouwd' deelt zeer somber nieuws: "Daarom zolang gewacht om het te vertellen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Candice uit 'Blind Getrouwd' deelt zeer somber nieuws: "Daarom zolang gewacht om het te vertellen"

Candice uit 'Blind Getrouwd' deelt zeer somber nieuws: "Daarom zolang gewacht om het te vertellen"

Candice Martens, die in 2021 deelnam aan 'Blind Getrouwd', laat zich op Instagram van haar meest kwetsbare kant zien. Zo ging het een tijdje niet zo goed met de roodharige krullenbol. Dat vertelt Candice in een openhartige video.

Zo heeft Candice een jaar met een burn-out en een depressie gekampt. "Ik heb een jaar in een burn-out/depressie gezeten en ik zou jullie daar graag iets meer over willen vertellen", steekt Candice van wal in een video op haar Instagrampagina.

"Ik wil jullie graag vertellen hoe ik zo’n positief persoon ben geworden want ik heb ook heel veel dieptes gekend. Veel mensen denken dat ik altijd zo positief ben geweest, maar ik heb daar ook serieus aan moeten werken en ik werk daar nog steeds elke dag aan, al ben ik wel voorbij het dieptepunt", aldus Candice.

Voor 'Blind Getrouwd'

"Zo heb ik een jaar thuisgezeten, met een burn-out/depressie. Ik vind dat heel moeilijk om te zeggen en toe te geven. En ik heb er ook heel lang mee gewacht om erover te praten. Ik wilde wachten totdat ik echt sterk genoeg was zodat het zeker vanuit mijn hart komt en dat ik zeker echt kan delen wat mij geholpen heeft. Dit is voor alle duidelijkheid gebeurd voor 'Blind Getrouwd'."

"Ik wil mensen graag helpen te ondersteunen met de filmpjes die ik deel. Ik ben geen psycholoog of specialist, maar ik ken wel het gevoel. Ik maak deze video's om mensen beter te laten voelen. Ik wil jullie vertellen wat ik doe als ik het bijvoorbeeld iets moeilijker heb want ik sta echt niet altijd zo happy op."

"Ik voel dat ik er nu 100 procent uit ben, maar dat heeft wel heel lang geduurd. In enkele volgende filmpjes zal ik dus telkens een paar tips geven", sluit ze haar video af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws