Caroline Maes heeft grootse plannen en verklapt meer over toekomst bij 'Familie' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Caroline Maes heeft grootse plannen en verklapt meer over toekomst bij 'Familie'

Caroline Maes heeft grootse plannen en verklapt meer over toekomst bij 'Familie'

Caroline Maes zal binnenkort niet alleen te zien zijn in ‘Familie’, maar ook in een nieuwe theaterproductie. Maar, wat betekent dat nu juist voor haar toekomst bij de populaire VTM-soap?

Caroline Maes kennen we beter als Mieke Van den Bossche. Ze speelt namelijk al meer dan 20 jaar deze rol in de soapserie ‘Familie’. Toch zullen de fans haar volgend jaar ook kunnen zien schitteren in het Theater Elckerlyc in Antwerpen.. Zo zal ze in januari en februari op de planken staan in ‘Vapeurs 4 - Op safari’.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt ze dat ze daar heel veel zin in heeft. “Met vier vrouwen op een podium, dat is toch keiplezant”, klinkt het. Het is bovendien ook al meer dan 20 jaar geleden dat ze nog theater heeft gedaan. Toch maken sommigen zich nu zorgen over haar aanwezigheid in ‘Familie’.

Gelukkig kan iedereen opgelucht ademhalen, want Caroline zal niet minder te zien zijn in ‘Familie’ door ‘Vapeurs’. “We kunnen dit echt heel goed in mekaar laten passen”, verduidelijkt ze. “Het is echt wel leuk hoor, maar ze zorgen er echt voor dat we dat kunnen combineren. Dat is fijn”, besluit de actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws