Caroline Vereenooghe laat wel heel diep in haar decolleté kijken: "Wat een geluksvogel ben jij Karl!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Caroline Vereenooghe laat wel heel diep in haar decolleté kijken: "Wat een geluksvogel ben jij Karl!"

Caroline Vereenooghe laat wel heel diep in haar decolleté kijken: "Wat een geluksvogel ben jij Karl!"

Karl Vannieuwkerke wordt binnenkort voor de vierde keer vader. Zo verwacht hij zijn tweede kindje met zijn vriendin Caroline Vereenooghe. Zij pakt nu uit met enkele zwoele kiekjes op Instagram.

Karl Vannieuwkerke heeft al twee kinderen uit zijn vorige relatie: dochter Marte en zoon Jef. Zij kregen er in 2019 een halfbroertje bij, Jack Odile. Nu verwachten Karl Vannieuwkerke en zijn vriendin Caroline Vereenooghe opnieuw een kindje samen.

Eerder liet Caroline zich al uitgebreid fotograferen met haar bolle buik. Nu deelt ze op Instagram nog enkele kiekjes van die fotoshoot. Daarbij laat de vriendin van de sportpresentator zich van haar meest sexy kant zien.

Beauty

En die kiekjes maken ook enorm veel indruk op haar volgers. "Wat een prachtige foto's!", "Wat een geluksvogel ben jij Karl!", "Prachtig hart in een beeldschone verpakking", "Machtig mooi!", "Wat een beauty!" en "Stralend zwanger!", klinkt het onder meer in de comments onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws