Caroline Vereenooghe over Karl Vannieuwkerke: "Nog steeds 100 procent"

carolinevereenoogheINSTAGRAM
'Vive la Vie' is het bedrijf dat fanartikelen verkoopt van 'Vive le Vélo. Daar kwam veel kritiek op omdat Karl Vannieuwkerke, die de presentator is van VRT, daar zich inmengde met zijn (ex-?)vriendin Caroline Vereenooghe.
Uit alle officiële documenten blijkt volgens Het Laatste Nieuws dat Vereenooghe het bedrijf alleen heeft, zonder Karl. “Ik ben nog steeds 100 procent eigenaar”, vertelt Vereenooghe aan Het Laatste Nieuws. Volgens haar is juli een ontzettend belangrijke maand voor het bedrijf.
“De invloed van de Tour en het tv-programma ‘Vive le Vélo’ zijn enorm. Zowel in de fysieke winkels als onze webshop volgt dan echt een boost in de verkoop", vertelt Vereenooghe. Belangrijk is echter ook wel dat het weer mee wil. “Want onze populairste items blijven de T-shirts en dat zijn nog altijd zon-afhankelijke producten. Net als zowat iedereen in de kledingsector hebben wij door het slechte weer toch enkele pittige maanden achter de rug. Hoe sneller het écht zomer wordt, hoe beter voor de omzetcijfers", klinkt het.