Charlotte Timmers en Robin Pront hakken drastische knoop door over hun huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Charlotte Timmers en Robin Pront hakken drastische knoop door over hun huwelijk

Charlotte Timmers en Robin Pront hakken drastische knoop door over hun huwelijk

Het gaat actrice Charlotte Timmers en ‘Zillion’-regisseur Robin Pront voor de wind. Niet alleen professioneel, denk maar aan het succes van de film, maar ook op privévlak gaat het hard. Zo heeft het koppeltje zich een kleine maand geleden verloofd. Daar maken ze zich nu wel wat zorgen over.

Charlotte Timmers en Robin Pront gaan trouwen. De ‘Zillion’-regisseur ging recent op één knie voor de Limburgse actrice. Hoewel zijn aanzoek in Thailand niet helemaal liep zoals gepland, leven de tortelduifjes sindsdien op een roze wolk.

“Zeker!”, klinkt het bij Robin in HLN Showbits. “Ik maak me enkel zorgen over de financiële put waar we in terecht zullen komen na het huwelijk”, lacht hij. “Maar voor de rest heb ik er heel veel zin in.” Charlotte en Robin hebben dan ook besloten om het klein te houden.

Een concrete datum is er nog niet, maar de ‘Billie vs Benjamin’-actrice laat wel blijken dat ze het liefst in alle stilte wil trouwen, in intieme kring. Een gigantisch feest is niet aan hen besteed. “Dat sluit iets minder aan bij onze persoonlijkheden. Tenminste, het organiseren sluit er niet bij aan”, denkt Charlotte erover. “We hebben al genoeg in de belangstelling gestaan”, vult haar aanstaande haar grappend aan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws