Christa Planckaert geeft ongezouten mening over schoondochter Pauline De Vos Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christa Planckaert geeft ongezouten mening over schoondochter Pauline De Vos

Christa Planckaert geeft ongezouten mening over schoondochter Pauline De Vos

In ‘Junior op zoek naar de liefde’ viel Junior Planckaert als een blok voor Pauline De Vos. Ruim een halfjaar na de opnames van het datingprogramma is het nog steeds grote liefde. In ‘Primo’ vertelt Juniors mama Christa Planckaert nu eerlijk hoe ze over hun relatie denkt.

Christa Planckaert heeft er sinds kort een schoondochter bij. In ‘Junior op zoek naar de liefde’ vond haar zoon de liefde van zijn leven. In het recentste seizoen van ‘Château Planckaert’ is Pauline De Vos zelfs al van de partij. Ze is dan ook meteen erg goed opgenomen in de familie.

Of Pauline een beetje meevalt? “Enorm!”, zegt Christa zonder nadenken in Primo. Ze had vanaf de eerste minuut door dat haar schoondochter volledig Juniors type was. “Het is echt een heel lief meisje. Niet dat ze hier iedere dag is, maar we hebben samen echt al heel leuke momenten beleefd”, aldus de mater familias van de Planckaerts.

Aan settelen denken Junior en Pauline nog niet meteen. Dat zou volgens Christa ook nog veel te snel zijn. Ze zijn tenslotte nog maar acht maanden samen. “Junior doet de dingen graag op het gemak. Dat lijkt me het verstandigst. Maar het klikt tussen hen, dat is een feit”, heeft ze erover te zeggen. “Ik hoop echt dat het blijft duren tussen die twee”, besluit Christa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws