Christoff en Lindsay delen aangrijpend nieuws over hun zieke mama Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff en Lindsay delen aangrijpend nieuws over hun zieke mama

Christoff en Lindsay delen aangrijpend nieuws over hun zieke mama

Het zijn geen makkelijke tijden geweest voor Christoff en Lindsay. Zowel hun mama als papa waren al een tijdje op de sukkel met hun gezondheid. Maar nu hebben de twee artiesten bijzonder heuglijk nieuws te melden over hun mama.

De beide ouders van Christoff en Lindsay hebben het afgelopen jaar in het ziekenhuis gelegen. "Papa heeft een paar weken in het ziekenhuis gelegen door problemen met zijn blaas, een gevolg van een bestraling tegen prostaatkanker negen jaar geleden. Gelukkig is hij nu weer beter", vertelde Christoff daar een tijdje geleden over.

Hun mama was dan weer herstellende van een zware rugoperatie. "Mama is nog steeds op de sukkel met haar rug, nadat ze een jaar geleden werd geopereerd", aldus Christoff enkele maanden geleden in Story. Maar nu hebben ze beter nieuws te melden over hun mama.

Belangrijkste persoon

Zij was op 27 september namelijk jarig. Zowel Christoff als Lindsay zetten hun mama dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Onze liefste mama is vandaag jarig! De sterkste en moedigste vrouw die ik maar ken … Gelukkige verjaardag mama. We houden van je", schrijft Lindsay bij enkele prachtige foto's van haar mama. "Vandaag is de belangrijkste persoon in mijn leven jarig. Gelukkige verjaardag mama! Ik ben je grootste fan!", klinkt het dan weer bij Christoff.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws