Clouseau kondigt na jarenlange pauze ontzettend groot nieuws aan: "Eindelijk mogen we het zeggen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Clouseau kondigt na jarenlange pauze ontzettend groot nieuws aan: "Eindelijk mogen we het zeggen!"

Clouseau kondigt na jarenlange pauze ontzettend groot nieuws aan: "Eindelijk mogen we het zeggen!"

Clouseau bestaat volgend jaar 40 jaar en die verjaardag zullen ze niet zomaar laten passeren. Zo zullen Koen en Kris Wauters in 2024 hun 125ste concert geven in het Sportpaleis. Dat maakten de broers zopas bekend bij 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio2.

"Eindelijk mag het gezegd worden. Het mysterieuze nummer 125 hield de afgelopen dagen heel Vlaanderen in de ban, en dat heeft alles te maken met Clouseau: volgend jaar bestaan ze 40 jaar en geven ze hun 125e concert in het Sportpaleis!", staat er te lezen op de Instagrampagina van 'Goeiemorgen Morgen!'.

"Bij ons laatste concert in januari 2017 wisten we dat het niet ons laatste zou zijn", vertellen de broers bij Het Laatste Nieuws. "Maar we voelden wel dat het productioneel steeds moeilijker werd om telkens weer fris voor de dag te komen. Daarom beslisten we toen om te wachten tot ‘het juste’ moment. En deze verjaardag is een perfecte aanleiding", aldus Koen en Kris.

Ticketverkoop

En dat concert zal plaatsvinden op vrijdag 20 december 2024. Wil je er graag bij zijn ? De ticketverkoop voor het concert start op donderdag 23 november om 10 uur via greenhousetalent.com.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws