Comedian en 'Chantal'-acteur Steven Mahieu (45) heeft slecht nieuws over gezondheid en legt nieuwe tournee meteen stil Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Comedian en 'Chantal'-acteur Steven Mahieu (45) heeft slecht nieuws over gezondheid en legt nieuwe tournee meteen stil

Comedian en 'Chantal'-acteur Steven Mahieu (45) heeft slecht nieuws over gezondheid en legt nieuwe tournee meteen stil

Stand-upcomedian Steven Mahieu (45), die in ‘Chantal’ de rol van Arne vertolkt, zou dit weekend normaal aan zijn nieuwe tournee beginnen, maar moet er nog voor de start onverwacht en noodgedwongen de brui aan geven. De acteur heeft niet namelijk zo’n goed nieuws over zijn mentale gezondheid.

Steven Mahieu heeft besloten een broodnodige pauze in te lassen. De te grote druk en zijn mentale gezondheid begonnen de comedian helaas parten te spelen, zo laat hij weten via Facebook. “Ik zie al een tijdje de oranje lichtjes knipperen van mijn dashboard en heb ze genegeerd omwille van mijn dadendrang”, steekt de ‘Chantal’-acteur van wal. “Maar nu is het tijd om even onder mijn ‘motorkap’ te laten kijken naar wat er precies moet gebeuren, voordat ik op de muur knal én de motorkap helemaal niet meer open kan.”

“Ik kies even voor mezelf als persoon, voor mijn gezin en voor mentale rust”, besluit Steven. Daarom stelt de komiek zijn nieuwe tournee ‘Stabiel’ een jaartje uit. Tegen de zomer van 2024 hoopt hij er dus weer volledig tegenaan te kunnen. “Ik kom terug zodra ‘moeten’ weer ‘willen’ is, en ‘presteren’ weer ‘spelen’ is”, aldus Mahieu. Hij hoopt in het voorjaar te kunnen communiceren over de nieuwe data. Gekochte tickets blijven geldig voor de opgeschoven shows. “Soms kan de titel van een show redelijk gênant zijn, dus tot in ‘Stabielere’ tijden”, eindigt de acteur zijn bericht met een kwinkslag.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws