Confronterend voor Ruth Beeckmans na dood van Gary: "Zo houd ik toch iets over" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Confronterend voor Ruth Beeckmans na dood van Gary: "Zo houd ik toch iets over"

Confronterend voor Ruth Beeckmans na dood van Gary: "Zo houd ik toch iets over"

Een jaar geleden sloeg het noodlot toe bij Ruth Beeckmans. Op 29 april 2022 verloor de actrice haar partner, Gary (54), onverwacht aan hartfalen. Samen hebben ze twee schatten van dochters: Cobey-Mae (3,5) en Charlie-Sue (10).

De band met hun moeder is onverwoestbaar, zeker na het overlijden van hun papa. “Wat er gebeurd is, heeft ons als gezin enorm getekend”, vertelt Ruth in Story. “We gaan het de rest van ons leven samen moeten dragen en het zal ons ook altijd dicht bij elkaar brengen. Het is een verlies en verdriet dat alleen wij met ons drietjes op die manier zo goed kennen.”

“Wij missen die grote bouwsteen van ons gezin. Elke dag merken we dat papa er niet meer is”, bedenkt Ruth zich. Extra confronterend is dat haar oudste dochter, Charlie-Sue, zo op haar papa lijkt. “Ik zie veel meer van Gary in haar dan van mezelf. Dat neusje, die lippen, de ogen... en ze is even sportief en onvermoeibaar”, merkt de trotse mama op.

Leeft voort in zijn kinderen

Of dat haar zwaar valt? “Soms wel, maar tegelijkertijd vind ik het vooral heel mooi”, aldus Ruth. “Ik denk eerder: zo houd ik dan toch iets over van haar papa. Ik zie Gary, zijn DNA, door haar lijfje stromen en daar ben ik heel blij om”, besluit de actrice. “Op die manier leeft hij voort, in allebei mijn kinderen. Letterlijk.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws