"De aanhouder wint": Camille Dhont verneemt plots ongelooflijk goed nieuws

230516camilledhontinstagram
Het gaat hard voor Camille Dhont. De 21-jarige zangeres bracht gisteren nog haar nieuwste zomersingle ‘Rihanna’ uit én is momenteel volop bezig met de voorbereidingen van haar twee Sportpaleisshows. Maar ook in Duitsland probeert Camille door te breken.
Een maand geleden dropte Camille haar single ‘Feuerwerk’, de Duitse versie van haar oorwurm ‘Vuurwerk’, en dat is nog maar het begin. Tegen eind 2024 wil de blondine in Duitsland drie singles én een album uitbrengen. Haar debuut is er voorlopig nog niet om over naar huis te schrijven, maar volgers Christoff, die ook razend populair is in Duitsland, moet Camille vooral niet opgeven.
“Het is keihard werken, elke dag opnieuw. Maar de aanhouder wint”, denkt de schlagerzanger erover in Het Laatste Nieuws. “Duitsland is sowieso een moeilijke markt om te veroveren. Duitsers beschermen heel erg hun eigen artiesten. Maar eens ze je in je hart sluiten, zijn Duitsers een mooi publiek”, aldus Christoff. Komt wel goed dus!

Mooi bedrag

Het wordt dus hard werken, maar één groot pluspunt is volgens Christoff wel dat je in de Duitse showbizz een veel groter publiek bereikt. “En je verdient dus ook een pak meer”, weet hij. “Zet bij alles wat je als Vlaamse artiest verdient een nulletje achter het bedrag. Voor een radio-optreden in Vlaanderen krijg je een onkostenvergoeding, in Duitsland zijn dat mooie bedragen.” Dat zal Camille vast graag horen!