De Pfaffs krijgen helaas groot verlies te verwerken: "Rust zacht" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

De Pfaffs krijgen helaas groot verlies te verwerken: "Rust zacht"

De Pfaffs krijgen helaas groot verlies te verwerken: "Rust zacht"

De Pfaffs werden zojuist getroffen door een groot drama. Jean-Marie moest onverwacht afscheid nemen van zijn broer, Antoon Pfaff. Dat laat de voormalige keeper zelf weten op Instagram.

“Met groot verdriet maak ik het verlies bekend van mijn broer Antoon “Toon” Pfaff”, schrijft Jean-Marie diep bedroefd op Instagram. Daarbij deelt hij een foto uit de oude doos van hem met zijn broer. “Hij speelt nu op het voetbalveld in de hemel. Rust zacht Toon”, sluit hij zijn bericht af.

Antoon Pfaff is plots overleden op 70-jarige leeftijd en wordt zaterdag begraven. Antoon is de oudere broer van Jean-Marie en had net als hem een heuse voetbalcarrière op zijn naam staan.

Jean-Marie Pfaff mag duidelijk op de steun van zijn volgers rekenen. Maar ook de rest van de Pfaffs steken hem een hart onder de riem. “Gecondoleerd en heel veel sterkte aan jou en je familie”, wenst schoonzoon Sam Gooris hem toe. Kleindochter Shania Gooris en dochters Kelly en Debby Pfaff schrijven enkele hartjes onder Jean-Maries bericht. Kelly deelde bovendien dezelfde foto op Instagram.

Bron: Instagram Stories

De Pfaffs krijgen helaas groot verlies te verwerken: "Rust zacht"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws