Derde kindje voor Nuria en Stijn? 'Blind Getrouwd'-kandidate deelt verrassend nieuws na huwelijkscrisis

231016stijnvanpouckenuriagilizintinovainstagram
Al acht jaar gaan Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke als getrouwd koppel door het leven. In die tijd kregen ze twee schatten van zoontjes, Victor (5) en Théodore (4). Maar komt er nu ook nog een derde kindje? Het ‘Blind Getrouwd’-koppel laat verrassend van zich horen.
Vorig jaar gingen Nuria en Stijn nog door een serieuze relatiecrisis. Het woord scheiden is toen zelfs gevallen. “Stijn en ik hadden voortdurend ruzies en discussies over de kleinste dagdagelijkse dingen”, vertelt de voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidate nu in Story. “Plots ergerden we ons ontzettend aan elkaar. We konden niets meer goed doen in elkaars ogen. Heel heftig allemaal.” Gelukkig is het koppel er intussen - mede door de hulp van een relatietherapeut - sterker uitgekomen.
Meer nog, beklinken ze de liefde straks met een derde kindje? Als het van Nuria afhangt, mag hun gezinnetje best nog wat groter worden. “Ik zou graag nog voor een derde gaan, maar ik krijg Stijn niet overtuigd”, onthult ze verrassend genoeg. De ‘Blind Getrouwd’-deelneemster zou zelf heel graag nog een dochtertje op de wereld zetten. “Maar ik ben ook nuchter genoeg om te beseffen dat die kans maar één op twee is. Bovendien moet het ook financieel leefbaar blijven”, denkt ze erover.

Ouderschapsverlof

Gelukkig hebben ze met Victor en Théodore al twee “heel toffe, brave en coole kinderen.” “We mogen echt niet klagen. Ze groeien als zot. Daarom heb ik ook beslist om volgend jaar mijn ouderschapsverlof op te nemen, zodat ik wat meer bij hen kan zijn”, heeft Stijn nu besloten. “Ik zat daar al heel lang voor te zagen, want ik weet hoe belangrijk die tijd met je kinderen is”, vult Nuria aan. “Gelukkig hebben we er maar twee”, aldus haar wederhelft. Een derde zal er dus waarschijnlijk niet meer komen.