Dit denkt het publiek écht van de speciale stripact van Niels Destadsbader en co Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit denkt het publiek écht van de speciale stripact van Niels Destadsbader en co

Dit denkt het publiek écht van de speciale stripact van Niels Destadsbader en co

Deze week was het zover: de stripact van 8 bekende mannen. De slotact van ‘Alles in de strijd’ krijgt al snel heel wat reacties.

Niels Destadsbader en Dieter Coppens willen met ‘Alles in de strijd’ het taboe rond mannenkankers doorbreken. Daarom gingen ze met 6 andere bekende mannen samen uit de kleren. Dat avontuur kon iedereen volgen op Eén en deze week was het eindelijk tijd voor de slotact, namelijk de stripact.

3 maanden lang hebben Niels Destadsbader, Dieter Coppens, Rik Verheye, Warre Borgmans, Guga Baúl, Joris Brys, Bart Peeters en Malik Mohammed getraind voor dit grote moment en het was een groot succes. Het publiek was laaiend enthousiast en de aanwezigen hebben duidelijk genoten van de performance.

Ook op sociale media komen er heel wat reacties binnen over de show en die zijn allemaal zeer positief. “Schitterend gedaan, mannen!”, “Respect!”, “Proficiat aan de hele groep om op deze manier iets delicaats bespreekbaar te maken”, “Mooi initiatief” en “Ze hebben dat super goed gedaan”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws