Drama voor Lize Feryn: acht jaar na de dood van haar mama doet actrice zeer emotionele oproep Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Drama voor Lize Feryn: acht jaar na de dood van haar mama doet actrice zeer emotionele oproep

Drama voor Lize Feryn: acht jaar na de dood van haar mama doet actrice zeer emotionele oproep

Lize Feryn is helaas het slachtoffer geworden van inbrekers. Zij gingen ook met haar lievelingsjas, die heel wat emotionele waarde heeft, aan de haal. Die jas deed haar namelijk altijd denken aan haar mama, die op 16 december 2015 overleed na een slepende ziekte.

"Kleine oproep. Dit was mijn lievelingsjas met best wat emotionele waarde", schrijft Lize Feryn op haar Instagram Stories bij een foto van de lederen jas met opzichtig borduursel. "Mijn mama had een raar soort schaamte voor merkkledij. Als we al eens per toeval van de nicht van de buurvrouw een merkstuk kregen knie maar er nog voor de eerste draagbeurt het labeltje uit. Mijn kast was verder vooral gevuld met zelfgemaakte stuks die mijn oudere zussen vijf jaar eerder hadden gedragen", aldus Lize.

"Je kan je voorstellen dat, toen ik op mijn 21ste met mijn eigen centjes een dure lederen jas kocht met een opzichtig gouden borduursel, mijn mama dat zag als een falen in haar opvoeding. ‘400 euro? Voor zo’n lelijke frak?’, klonk het. Ik had haar op het hart gedrukt dat de aankoop een weloverwogen beslissing was die me heel erg blij had gemaakt", aldus Lize.

Inbrekers

"Mama had veel tijd om na te denken", vervolgt de actrice. "Haar ziekte had haar dagen overgenomen en die lange uren in de zetel hadden haar langzaamaan laten wennen aan haar jongste dochter met een dure lelijke frak. ‘Lizeke’, fluisterde ze, ‘zorg maar dat je hem veel draagt hè, als ik er niet meer ben.’ En dat was ik dus van plan. Ware het niet dat inbrekers er anders over beslisten", aldus Lize. Vandaar dat ze dus een kleine oproep doet naar haar volgers.

"Heb je zelf die jas gekocht in een opwelling zo’n 9 jaar geleden, en ligt hij nu blinkend te wachten om nog eens gedragen te worden, dan ben ik ongelooflijk geïnteresseerd om hem te kopen." Niet veel later had ze al prijs. "Update: gevonden! Bedankt voor de snelle hulp!", schrijft ze bij een foto met de lederen jas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws