Drie maanden na verloving: Jitske Van de Veire kondigt erg heuglijk nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Drie maanden na verloving: Jitske Van de Veire kondigt erg heuglijk nieuws aan

Drie maanden na verloving: Jitske Van de Veire kondigt erg heuglijk nieuws aan

Jitske Van de Veire vormt al even een koppel met Dym. Nog maar pas maakte de dochter van Peter Van de Veire bekend dat ze zich verloofd heeft en nu heeft ze alweer iets te vieren.

Jitske Van de Veire verklapte nog niet zo lang geleden dat haar vriendin Dym haar ten huwelijk heeft gevraagd. “Ja, voor altijd”, schreef de dochter van de bekende radiopresentator bij een foto van haar verlovingsring. Wanneer de twee in het huwelijksbootje zullen stappen, is nog niet bekend.

Toch hebben de twee nu alweer fantastisch nieuws. Zo vieren ze dat ze al twee jaar een relatie hebben. Jitske deelt op haar Instagrampagina een prachtig plaatje van hun tweetjes en schrijft er het volgende bij: “Twee jaar wij vastgelegd voor twee euro.” Ook op haar Instagramverhaal moet Jitske daar nog iets over kwijt. “Twee jaar de liefde van mijn leven”, zegt ze.

In de commentaren reageren haar volgers allemaal met lieve berichtjes. “Helemaal blij dat je zo bent opengebloeid” en “Proficiat, ze heeft je echt positief doen openbloeien”, klinkt het onder meer. Daarnaast hebben ze ook nog iets te zeggen over het kiekje. “En met een smile”, “Inkaderen” en “Prachtig”, reageren ze.

Drie maanden na verloving: Jitske Van de Veire kondigt erg heuglijk nieuws aan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws