Duikt Ellen Callebout binnenkort ook op in andere tv-programma's? "Camera's wennen steeds meer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Duikt Ellen Callebout binnenkort ook op in andere tv-programma's? "Camera's wennen steeds meer"

Duikt Ellen Callebout binnenkort ook op in andere tv-programma's? "Camera's wennen steeds meer"

Ellen Callebout schittert momenteel voor de vijfde keer in 'De Verhulstjes'. En de West-Vlaamse lijkt zich ook steeds meer op haar gemak te voelen met camera's in de buurt. Mogen we haar binnenkort dan in nog andere tv-programma's verwachten?

In het begin bleef Ellen Callebout nog vaak op de achtergrond in 'De Verhulstjes'. Maar dat is voorgoed verleden tijd. Zo zien we haar steeds meer op de voorgrond treden. Nu is Ellen zelfs te bewonderen in de gloednieuwe kerstsingle van de familie Verhulst.

“In een glitterjurk meezingen met Gert en de kinderen, dat had ik vijf seizoenen geleden nóóit gedaan”, zegt Ellen daarover bij HLN.be. “Maar de camera’s wennen steeds meer. Ik ken de lieve crewleden ondertussen goed en waar ik vroeger al eens wegglipte tijdens de opnames omdat ik mezelf overbodig vond, merk ik nu steeds minder dat ze er zijn”, aldus Ellen.

Meer op tv?

Toch heeft ze geen andere tv-plannen. “Nee, hoor”, klinkt het. “Ik ben destijds mijn restaurant gestopt omdat ik Gert thuis wilde ondersteunen in zijn drukke planning. Het is dus niet de bedoeling dat ik plots de hele tijd weg zou zijn voor tv-opdrachten. Tenzij het is iets wat me écht op het lijf geschreven zou zijn - iets met hondjes ofzo - houd ik het hierbij.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws