Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' maken hartverscheurend nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' maken hartverscheurend nieuws bekend

Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' maken hartverscheurend nieuws bekend

De laatste tijd werd er al gefluisterd dat Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter niet langer een koppel zouden vormen. Nu posten ze zelf een triest bericht op sociale media waarin ze de split bevestigen. Ze leggen ook meteen uit waarom ze uit elkaar zijn gegaan.

Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter hebben we vorig jaar leren kennen in ‘Blind Getrouwd’. De twee besloten om samen te blijven na het experiment, maar nu is de liefde helaas toch bekoeld. Dat laten ze nu zelf weten. “Met pijn in het hart laten we jullie weten dat Brecht en ik niet langer een koppel zijn”, klinkt het op de Instagrampagina van Dziubi.

Ze namen een snelle start en legden een mooi parcours af in ‘Blind Getrouwd’, maar uiteindelijk blijkt het toch niet te werken. “We wilden heel graag onze vliegende stat doortrekken naar het dagelijkse leven, maar doorheen de maanden merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde”, leggen ze uit.

“We blikken terug op een knap verhaal dat we samen hebben geschreven en we gaan mekaar ook in de toekomst met hetzelfde respect behandelen”, verduidelijken ze. Zo verwijten ze elkaar ook niets. “Om onze breuk in alle rust en sereniteit te kunnen verwerken, wensen we hier verder niet over te communiceren. We hopen op jullie begrip te mogen rekenen”, besluiten ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws