Eddy Planckaert bijt van zich af na felle kritiek: "Ik sla hen in de kliniek" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eddy Planckaert bijt van zich af na felle kritiek: "Ik sla hen in de kliniek"

Eddy Planckaert bijt van zich af na felle kritiek: "Ik sla hen in de kliniek"

De familie Planckaert is razend populair. Met ‘Château Planckaert’ weten ze wekelijks talrijke kijkers naar het scherm te lokken. Maar zo bekend zijn, dat brengt natuurlijk ook zo z’n nadelen met zich mee.

Zo worden de Planckaerts er wel eens onderuit gehaald op sociale media. Verwijten van alle kanten: dat ze te veel zouden verdienen en zogezegd ‘morsen met belastinggeld’. Maar dat is buiten Eddy Planckaert gerekend. Zelf kan hij heel goed om met kritiek, maar eens ze over zijn familie beginnen, dan zit het spel op de wagen.

“Wij werken elke dag voor onze boterham en uiteraard is er een vergoeding voor de opnamen van ‘Château Planckaert’”, vertelt Eddy in Dag Allemaal. “Maar ach, die kritiek weegt niet op tegen de voldoening die ik ervaar als we op zondagavond meer dan een miljoen mensen weten te boeien met onze avonturen”, bedenkt hij zich.

“Onze hele familie krijgt kritiek, dat is normaal als je in de kijker loopt. Maar ik probeer hen daartegen te beschermen”, meent Eddy. En dat is altijd al zo geweest. “Toen Stephanie destijds zwanger was, werden wij van alle kanten marginalen genoemd. Als iemand dat in mijn gezicht zou zeggen, ligt hij in de kliniek”, aldus de pater familias. Gelukkig heeft de familie op sociale media ook genoeg fans die het voor hen opnemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws