Eline De Munck klapt uit de biecht: "Daarom écht gestopt met tv-carrière" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eline De Munck klapt uit de biecht: "Daarom écht gestopt met tv-carrière"

Eline De Munck klapt uit de biecht: "Daarom écht gestopt met tv-carrière"

Eline De Munck was lang een succesvol tv-figuur. Echter besloot ze in 2015 om ontslag te nemen en daar heeft ze nu nog altijd geen spijt van. In een nieuw interview vertelt ze nu openlijk waarom ze dat hoofdstuk heeft afgesloten.

Nadat ze An Lemmens verving als presentatrice in ‘So You Think You Can Dance’, besloot Eline De Munck om volledig te stoppen met tv-werk. “Ik vroeg mijn tv-bazen na afloop om eerlijke feedback, omdat ik me altijd graag wil verbeteren om daarna te groeien. Maar tot mijn verbazing kreeg ik niks te horen”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Geen enkele respons. Dat stoorde me enorm en boezemde me ook angst in”, geeft ze toe.

Wat haar dus vooral stoorde, was het gebrek aan communicatie. “Ik was het beu om als schermgezicht voortdurend afhankelijk te zijn van enkelen, die vanuit hun machtige ivoren toren mochten beslissen over mijn toekomst en of ik nog een job had. Dat en de bijhorende onzekerheid wilde ik niet meer”, legt Eline uit. Hoewel ze nog andere programmavoorstellen kreeg, wees ze die af. “Ik wilde niet afbouwen, maar echt stoppen. Op een hoogtepunt”, klinkt het.

Ondernemen

Het tv-hoofdstuk is voor Eline dan ook definitief afgesloten sinds ze het lot in eigen handen heeft genomen door haar eigen baas te worden. “Ik besefte dat ik me beter kon focussen op mijn ander talent: ondernemen en mijn eigen bedrijf in de markt zetten. Sindsdien ben ik gelukkiger dan ooit”, zegt ze. “Ik ben blij dat ik niet meer bang moet afwachten wat anderen van mij vinden en met mij op professioneel vlak van plan zijn”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws