Eline uit 'De Mol' deelt hartverscheurend bericht over overleden zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eline uit 'De Mol' deelt hartverscheurend bericht over overleden zoontje

Eline uit 'De Mol' deelt hartverscheurend bericht over overleden zoontje

Eline Michiels, die in 2017 in Zuid-Afrika ontmaskerd werd als ‘De Mol’, heeft een vreselijk jaar achter de rug. Zij en haar vriend Steve moesten enkele maanden geleden helaas afscheid nemen van hun eerste kindje, Eugène, dat op 7 maart geboren werd.

“Wij zijn deze nacht ons meest dierbare bezit verloren”, schreef Eline eind april op Instagram. Amper twee maanden na de geboorte moest ze al afscheid nemen van haar zoontje. “We zijn leeg en immens verdrietig. Het besef is onwerkelijk en de pijn is onmenselijk. Eugène stierf zachtjes in onze armen na een kansloos gevecht.”

Speciaal voor de jaarwisseling blikt de ex-Mol even terug op een jaar dat tegelijk mooi en verschrikkelijk was. “Een nieuw jaar, ik heb er nooit iets mee. Maar nu is alles anders, want we nemen afscheid van 2022”, begint Eline haar emotionele bericht op Instagram. “Het jaar dat ik jou gedragen heb. Dat we helemaal klaar waren voor jou. Dat we jou ontmoet hebben. Dat we van jou genoten hebben. Dat we veel te snel afscheid van jou moesten nemen.”

“Een jaar dat ik heel snel zou willen vergeten, maar ook een jaar dat ik tegelijkertijd nooit zou willen vergeten”, gaat ze verder. “Een jaar waarin we het meest gelukkig waren. Een jaar waarin we het meest ongelukkig waren. Niets is hoe het had moeten zijn, maar jouw afwezigheid wordt, tegen al mijn wil in, meer en meer een gewoonte”, aldus Eline. “We missen je, Eugène!”

Lichtpuntjes

Gelukkig kunnen Eline en Steve uit alle hoeken op de nodige steun rekenen. “Heel veel sterkte en goede moed”, “Dat 2023 een mooier jaar mag worden”, “Ik duim voor vele lichtpuntjes in 2023”, “Mooie tekst” en “Ik wens jullie alle liefde, sterkte en veerkracht toe die nodig is om dit aan te kunnen”, lezen we in de reacties. Ook Élodie Ouédraogo betuigt haar steun.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws