Ella Leyers doet lugubere onthulling: "Dat had ik beter niet gezegd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ella Leyers doet lugubere onthulling: "Dat had ik beter niet gezegd"

Ella Leyers doet lugubere onthulling: "Dat had ik beter niet gezegd"

Vanavond begint het nieuwe seizoen van ‘Over de oceaan’ op Play4. Eén van de zes moedige bekende Vlamingen die zich drie weken op een zeilboot op zee begaven, is Ella Leyers. En de actrice geloofde niet wat haar overkwam nog voor ze de boot op stapte.

Ze moesten bij Woestijnvis geen enkele moeite doen om Ella Leyers te overtuigen mee te gaan op avontuur. “Ik had mezelf al heel snel op het whiteboard gezet om het volgende jaar mee te doen”, bekent de actrice in HLN Showbits. Angst en onzekerheid staan duidelijk niet in haar woordenboek. “Nee, maar er was wel één raar moment”, geeft Ella toe.

“Net voor we vertrokken werd er een levensverzekering onder mijn neus geduwd”, vertelt ze. “Ik heb daarna nog wel met mijn ouders gebeld en ik had dat misschien beter niet gezegd, dat ik verzekerd was voor een half miljoen als er iets met mij zou gebeuren”, beseft Ella maar al te goed. Want bij haar mama nam de ongerustheid al snel de bovenhand.

“Ze was wel heel ongerust, ja”, gaat Ella verder. “Die dacht: ‘Ella gaat te veel zelfvertrouwen krijgen op die boot en die gaat dat reddingsvestje niet dragen’. Dus ik heb haar moeten beloven dat ik te allen tijde mijn reddingsvest zou dragen.” Sorry mama, dat is grandioos mislukt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws